ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a www.bombaforma.com webcímen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kíván lenni a www.mezeieszter.hu által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

1. Üzemeltetői szolgáltató adatok:

 • Cégnév: Esroiza Kft.
 • Székhely: 2151 Fót Deák Ferenc utca 28.
 • Adószám: 23985726-1-13
 • Cégjegyzék szám: Cg. 13-09-169891, Kibocsájtó cégbíróság:
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: esroizakft-info@yahoo.co.uk
 • Telefonos elérhetőség: +36 70 4271773
 • Számlaszám: 18203033-06025616-40010010

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

2. A tárhelyszolgáltató elérhetőségei:

 • DotRoll Kft.
 • Székhely: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
 • Cégjegyzékszám: 01 09 882068
 • Adószám: 13962982242
 • Képviselő neve: Komáromi Zsolt György Beosztása: Adatvédelmi tisztviselő
 • Postacím: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
 • Email cím: dpo@dotroll.com Telefonszám: +36-1-432-3232

A tárhelyszolágltató adatkezelési szabályzata:

https://dotroll.com/wp-content/uploads/2020/01/adatkezelesi-szabalyzat.pdf

3. Megvásárolható szolgáltatások köre

7 napos (heti) megújuló előfizetés a Bombaforma Életmódváltó Mentor programban való részvételre az 5 hetes programot követően amely tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

 1. 1 Heti (7 napos) étrendet elkészítését
 2. 1 heti (7 napos) edzéstervet elkészítését
 3. Mentor által nyújtott egyéni közvetlen támogatást és közvetlen elérhetőséget munkaidőben reggel 8:00 órától délután 18:00-ig
 4. Legalább 1db egyéni és csoportos konzultációban való részvételt amelynek időpontja program kiírás szerint előre egyeztetetésre kerül. Az időpont változás jogát fenntartjuk.
 5. 7 napos korlátlan hozzáférés az edzés videókhoz a www.mezeieszter.hu vagy/és www.fittprogram.hu oldalakon
 6. 2022.04.15-tól elérhető: Hozzáférés a FittProgram étrend és az edzésterv kezelő és egyéb meghatározott funkcióinak használatához a www.mezeieszter.hu vagy/és www.fittprogram.hu oldalakon
 7. Bombaforma zárt közösségi csoporthoz való csatlakozás

Figyelmeztetés:

A szolgáltatások adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

A Bombaforma programhoz való csatlakozás és a fitnesz edzéseken való részvétel, a videókon megjelenített sport fogalakozásokat mindenki csak saját egészségének és fittségének meglelően csak saját felelősségére végezheti.

Bizonyos feladatok edzésformák külön figyelemmel és körültekintéssel végezhetőek várandós állapotban, meglépő egészségügyi probléma, betegség esetén. Meglévő egészségügyi probléma, várandóság esetén minden esetben az orvos véleménye az irányadó.

A Bombaforma programban fkeretében nyújtott étrend elkészítése során egészséges állapotot felételezve készítjük el az étrendet. Fennálló akár nem diagnosztizált ételrezisztencia, krónikus anyagcserezavar vagy emésztőszervi megbetegedés vagy diabétesz vagy bármilyen egészségügyi kockázat miatt a szolgáltató kizár minden nemű felelősséget. A résztvevő a bombaforma programban saját egészségügyi állapotának tudatában saját felelősségre vehet részt.

A Szolgáltató orvosi szakképesítést igénylő tanácsadást nem nyújt, diagnosztizálást nem végez.

5 hetes egyszeri előfizetés a Bombaforma Életmódváltó Mentor programban való részvételre amely tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

 1. 5 Heti (5x7 napos) étrendet elkészítését
 2. 5 heti (5x7 napos) edzéstervet elkészítését
 3. Mentor által nyújtott egyéni közvetlen támogatást és közvetlen elérhetőséget munkaidőben reggel 8:00 órától délután 18:00-ig
 4. Legalább 5db egyéni és csoportos konzultációban való részvételt amelynek időpontja program kiírás szerint előre egyeztetetésre kerül. Az időpont változás jogát fenntartjuk.
 5. 35 napos korlátlan hozzáférés az edzés videókhoz a www.mezeieszter.hu vagy/és www.fittprogram.hu oldalakon
 6. tervezett 2023 áprilistól elérhető: Hozzáférés a FittProgram étrend és az edzésterv kezelő és egyéb meghatározott funkcióinak használatához a www.mezeieszter.hu vagy/és www.fittprogram.hu oldalakon
 7. Bombaforma zárt közösségi csoporthoz való csatlakozás

4. Rendelési információk

A megjelenített termékek kizárólag a Web áruházon keresztül, online rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt adót (jelen esetben 0% áfát alanyi adómentesség okán).

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a szolgáltatás mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér,úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

A Bombafroma program szolgáltatása www.bombaforma.com oldalon kerül bemutatásra itt található a szolgáltatás leírása, ár, egyéb tulajdonságai, a teljesség igénye nélkül. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

5. A rendelés menete

A. A megrendelés előtt Önnek be kell lépnie a rendszerbe. Előfizetést csak akkor tudja megtenni, ha regisztrálja magát. A regisztrációt a „Regisztráció” menüpont alatt találja. Ha Ön regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, használja a jelszó Bejelentkezés emlékeztetőt. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét, akkor a jelszavát e-mailben elküldjük Önnek. Belépést a Bejelentkezés menüpont segítségével végezheti el. Itt adja meg regisztrált e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a belépés gombot. Ha sikeres a belépés, akkor ebben az ablakban megjelenik az Ön regisztrált e-mail címe és a kilépés gomb, amely segítségével elhagyhatja az áruházat.

B. A kosár tartalmát a Kosár menüpont segítségével ellenőrizheti, (előfizetés rendelés esetén nincs kosár) szerkesztheti. Lehetőség van arra, hogy megtekintse és módosítsa a kosár tartalmát valamint ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot, illetve törölheti az adott tételt. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére/megrendelés törlésére is. Ha minden rendben van és a megrendelés mellett döntött akkor a „Fizetés” gombot megnyomva véglegesítheti a megrendelését.

C. Miután véglegesítette sikeresen kifizette a rendelését a megadott e-mail címére küldünk Önnek egy automatikus visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése adatait. Amennyiben nem kap ilyen levelet a rendszer nem fogadta el megrendelését. Ilyen esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, a már jelzett módon, az üzemeltetői adatok segítségével.

Miután elvégeztük megrendelésének feldolgozását, a megadott e-mail címére a számlázó program (Bilingo) megküldi Önnek a számlát a vásárlás összegéről.

Megrendelés menüpont alatt megtalálhatja az összes eddigi megrendelését. Minden megrendelés egy egyedi megrendelés számmal azonosítható.

6. Regisztráció

Amennyiben vásárolni szeretne, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a nevét, számlázási, e-mail címét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció véglegesítése előtt szükséges a regisztrációs feltételek elfogadása is. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vevő köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vevő egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vevő adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő szolgáltató felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemeltető/ szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, tehát egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni.

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

7. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása azonnali. Az elfogadott megrendelés teljesítésének megkezdése azaz az előfizetés kezdete a fizetéstől Vagy a megrendelő által a szolgáltatás megrendelésekor megadott kezdő dátumtól számított 7 naptári nap, amely időszak alatt az előfizető az edzés videó tár tartalmához és a FittProgram előre meghatározott funkcióihoz a Szolgáltató hozzáférés biztosít.

Ajándék kártya vásárlás esetén a szolgáltatás kezdő dátuma az ajándékkártya a weboldalon történő aktíválasának első napja.

8. A megrendelt szolgáltatás ellenértékének, díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Havi rendszeresen megújuló fizetés esetén Bankkártyával történő fizetéssel lehetséges a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára: maestro, mastercard, Visa, Barion Payment Zrt. által üzemeltetett fizetési rendszeren keresztül amelyhez az szolgáltató nem fér hozzá.

Ebben az esetben a Megrendelő fogyasztó banki kivonatán egyenleg kimutatásain a „Barion Payment Zrt.” fog szerepelni, mint elfogadóhely.

Az ismétlődő fizetés során az előfizetési díjat 7 naponta automatikusan vonja le Barion Payment Zrt fizetési rendszer.

 • A fizetésnél megadott személyes adatokat a Barion Payment Zrt. kezeli a hatályos szabályzatának megfelelően

További információ https://www.barion.com/hu/

 • OTP Szép kártyával történő fizetés az egyszeri díjas szolgáltatások esetében van lehetőség amely kizárólag a „Szabadidő” alszámla(zseb) terhére történhet kivéve, ha a jogszabály másképpen nem rendelkezik(átjárhatóság az alszámlák között)

További információ: https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a regisztráció során megadott e-mailcímre küldjük meg elektronikus számla formájában.

9. Ismétlődő fizetés lemondása

Ismétlődő fizetés bármikor indoklás nélkül lemondható a következőképpen:

A fogyasztó a www.mezeieszter.hu vagy www.fittprogram.hu oldalon a „Bejelentkezés” gombra kattintva regisztrációkor megadott email címmel valamint jelszavával bejelentkezik.

Ezután a saját ügyfélprofilban a saját neve alatti legörgethető menüpontból kiválasztható az „előfizetés” menüpont amely az /elofizetes aloldal megnyitását követően az ügyfél a korábbi valamint a jelenlegi aktív előfizetéseit tudja ellenőrizni és lemondani. Az előfizetés lemondása az aktív előfizetés mellett található „Lemondás” gombra történő kattintással ennek megerősítését követően megtörténik.

Az előfizetés annak fordulónapját követően szűnik meg.

10. Elállás joga

A fogyasztó tudomásul veszi hogy nem gyakorolhatja az elállási vagy felmondási jogát a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően amennyiben az üzemeltető a szolgáltatást teljesítette. A teljesítés a Bombaforma programhoz és a web shop videó tárhoz való hozzáférés engedélyezésével kezdődik és az előfizetési időszak(7. nap) utolsó napjának végével fejeződik be.

11. Szavatosság

Amennyiben a Bombaforma program vagy a web shop videó tárban rögzített videókhoz való hozzáférése vagy a videók megtekintése az üzemeltető hibájából lehetetlenné válik úgy a fogyasztó választásának megfelelően arányos díjvisszatérítésre vagy szolgáltatás azonos időre történő meghosszabbítására jogosult az előfizetésének megfelelően, attól a naptól, amikor a szolgáltatást a fogyasztó nem tudja igénybe venni.

A Fittprogram teljes szolgáltatása beleértve az online étrend és edzés tervezőt naplót csak 2022.04.15 után válik teljesen használhatóvá így a szavatosság csak ettől a dátumtól érvényes.

Szavatossági igény támasztani ingyenes hozzáférés biztosítása esetén nem lehet.

12. Pénz-visszafizetési Garancia

Amennyiben a Fogyasztó a Bombaforma program szolgáltatásával nem elégedett úgy kérheti a szolgáltatás díjának visszatérítését akár indoklás nélkül is, azzal a korlátozással, hogy a Fogyasztó

- a rendszeresen megújuló heti díjas szolgáltatás utolsó még aktív megfizetett hetére vonatkozóan kérheti előfizetési díj visszatérítését. A pénz visszafizetése egyben a szolgáltatás megszűnését is jelenti(hozzáférés visszavonása, korlátozása) további értesítés nélkül.

- az egyszeri díjas weboldal előfizetési csomagok esetén(pl Ajándék kártya) a már megkezdett és még hátralevő hónapokra vonatkozóan kérheti előfizetési díj visszatérítését. A pénz visszafizetése egyben a szolgáltatás megszűnését is jelenti(hozzáférés visszavonása, korlátozása) további értesítés nélkül.

A pénz visszatérítési igény elektronikus formában írásban érvényesíthető a eszter@mezeieszter.hu e-mailcímre történő bejelentéssel. Az írásbeli bejelentésnek tartalmaznia kell az azonosításhoz és a pénz visszafizetéshez szükséges minimális adatokat: előfizetés során használt e-mail címet mint azonosítót, a Fogyasztó nevét és a visszatérítéshez szükséges fogyasztó bankszámla adatait.

13. Panaszok intézése

Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni,az üzemeltető adati között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

14. Adatkezelés

Az üzemeltető a www.bombaforma.com weboldal használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozója számára. (Pl: dietetikus ), a megrendelés teljesítéséhez feltétlenül szükséges.

A www.bombaforma.com böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a www.mezeieszter.hu oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A www.mezeieszter.hu böngészése illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban. .

A megrendeléssel kezdődő eljárás során a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók, a szolgáltató adatvédelmi nyilatkozata a honlapon érhető el.

15. Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Hatályos: 2022. 03. 29.-tól módosításig