Hiszem azt, hogy nem elég egy jól felépített edzésterv és egy átgondolt diéta. Nem vagyunk robotok, akiknek kiadják a feladatot, szó nélkül végrehajtják a feladatot. Emberekből vagyunk, érzünk, elfáradunk, mélypontokat élünk meg, néha elveszítjük a fókuszt a célról.

Az életmódváltó program alatt minden hét végéjén találkozunk és kiértékeljük az eredményeket. Valamint tapasztalt szakemberek Coach-ok tartanak előadást az életmódváltás során felmerülő kihívások kezeséről. Kérdeznek, terelnek, „irányba” állítanak és óriási lendületet adnak.

Eszter

Mezei Eszter

Mentoring és támogatás

Bombaforma Életmódváltó program időtartam alatt tanácsokat, segítséget fogok neked adni, ami segíti, hogy az életmódváltást sikeresen tudd végigcsinálni. Az életmódváltó program alatt együtt fogjuk kiértékelni az eredményeket, és ha elakadnál, én leszek az, aki motivál! Ha kérdésed van az edzéssel - diétával kapcsolatban, ha nehéz időszakon mész át, ha csak a lelkeden szeretnél könnyíteni és az életmódváltásban iránymutatást szeretnél kapni, ott leszek melletted végig.

Az első héten kötetlenebb hangulatban fogunk beszélgetni saját tapasztalatokról kihívásokról megosztom én is a saját kihívásaimat, és hogy végül hogyan sikerült három gyermek után (folyton) formába hozni magamat.

Ezt követően minden héten egy-egy life életmód coach tart online elődadás fontos témákban.

Anita

Körmendi Anita

Változásmanager

Közkedvelt bölcsesség: Mai világban csak a változás állandó!

Minden és mindenki változik, változtat. Néha nehéz és nem mindig szeretjük. Én megpróbálom bebizonyítani, megmutatni, hogy a változás/változtatás a fejlődés előszobája. Hiszem, ha tudatosan, felkészülve állunk elé, akkor mindenkinek sikerülhet minden!

Én abban hiszek, hogy mindenkinek kell egy saját, rászabott, egyedi rendszer ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében és elérje magánéleti és szakmai céljait. A standard megoldások hosszútávon nem működnek. Küldetésem, hogy segítségemmel a lehető legtöbb ember elkezdjen a saját rendjében, rendszerében élni, dolgozni, gondolkodni úgy, ahogy neki a legkényelmesebb.

Viktória

Bálint Viktória

Hogyan kerülj összhangba a céljaiddal, vágyaiddal

Az életmódváltás lehet egy kemény munka, önmegtartóztatás, erőszak a saját vágyaink felett sok-sok önmegtagadással De vajon ki akar tartósan ilyen állapotban létezni, és állandó harcot vívni saját magával?

Az életmódváltás másik arca viszont önmagunk szeretetéről szól. Amikor a törődő gondoskodással, minőségi figyelemmel, és energizáló szeretettel fordulunk saját magunk felé. Ebben az állapotban megváltoznak a céljaink. A jól-létünk, az energikus állapotunk és boldogságunk lesz a cél, melynek kellemes mellékhatása a sportos és fitt külső. Külső megjelenésünk igazodik belső világunkhoz, nem pedig megerőszakoljuk magunkat a tükör és a mérleg elvárásai szerint.

Önmegtagadás helyett gondoskodó törődés! Esztivel folytatott közös munkánk során pontosan ebben tudok neked segíteni. Álmaidat, céljaidat hogyan formáld, illetve építsed fel úgy, hogy az egy örömteli munka és sikeres vállalkozás legyen!

Alexandra

Fort Alexandra

Womanity coaching

Megtalálni az egyensúlyt a munka, család, házasság és saját magunk kiteljesedésében nem mindig könnyű, és a legtöbb nő általában Önmagát helyezi utolsó helyre a prioritásai listáján.

A Womanity Coaching célja, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz, hogy felfedezd- vissza találj a Benned élő igazi Nőre, mely nem “csupán“ azért fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Az nőiesség megélése hatalmas jelentőséggel bír a család, a házasság, önmagunk, emberi kapcsolataink, de még a munkánk területén is.

Egy elégedett, kiteljesedett nő nem csupán önmagát képes boldoggá tenni, hanem az egész környezetét. Ez a mi igazi varázserőnk.

Dóra

Tihanyi Dóra

Fenntartható Étkezési Szokások

Szakemberként a dietetikus étrend kialakításában, egészséges életmód és a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz fogok használható tanácsokat adni.

Hogyan tovább, amikor elérted azt a súlyt, ami a célod volt?

Amikor vége van a diétának és már nem szeretnéd már olyan szigorral megtervezni az étrended viszont nem akarod visszaszedni a leadott kilókat. Arról fogunk beszélgetni, hogy hogyan tudod az elért eredményeket hosszabb távon is megtudd tartani, hogyan tudsz okos döntéseket hozni az étkezéseddel kapcsolatban.