Személyre szabott étrend
Személyre szabott étrend
Étkezési napló
Étkezési napló
1800 kalóriás étrend
1800 kalóriás étrend
Szoros emberfogással
Szoros emberfogással

A Bombaforma program egy komplex életmódváltó mentorprogram . A programban edzéstervet kapsz otthon végezhető feladatokkal, étrendet készítünk neked helyesen beállított kalória értékkel és közben figyelünk rád hogy el is érd a céljaidat.

Abban vagyunk különlegesek, hogy a Bombaforma program alatt szoros „emberfogásban” segítünk, hogy ténylegesen tartani tudjad a diétás étrendet.

Bombaforma Étel Fogyáshoz

A mentorod, mint egy személyi edző figyeli korrigálja végigköveti a program alatt a teljesítményedet inspirál hogy elérd a célodat.

Olyan étkezésben, étrend és diétában hiszünk, ami fenntartható hosszabb távon, mert egyensúlyban van az életmódoddal és a céljaiddal.

Mennyit fogyhatok? Számold ki itt.

Kezdésnek 1800 kalóriás diéta amit megcélzunk. A kalória érték nincs kőbe vésve folyamatosan igazítható módosítható: a cél a kalóriadeficit de közben ne éhezz!

A fogyás, tartós eredményt csak olyan diétás étrenddel lehet elérni, amit te is tartósan meg tudsz valósítani.

Csevap-házi lepénykenyérben - citromos menta-petrezselyem gremolata

35 perc 4 adag csevaphoz

Hozzávalók

300 g darált marhahús 300 g darált sertéshús 1 kisebb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ízlés szerint só - frissen őrölt bors 4 adag lepénykenyérhez: 250 g liszt 1 csapott tk só 1 ek Kunsági Éden napraforgó étolaj 150 ml víz 10 g élesztő 4 adag gremolatahoz: 1 nagyobb csokor friss petrezselyem 1 marék friss mentalevél 1 kezeletlen citrom reszelt héja 1 tk köménymag 3 ek Kunsági Éden Szuper étolaj

FITTPROGRAM
ÉTREND TÁMOGATÓ RENDSZER

Bombaforma Étel Fogyáshoz

A Bombaforma programban hetente előre megkapod a személyedre szabott étrend et minden napra, étkezések szerint lebontva.

Mindez egy online rendszerben kezelheted és lesz lehetőséged módosítani, átrendezni az étrendet aszerint hogy éppen aznap mint kívánsz milyen ételhez van kedved.

A hangsúly a kalória deficiten van, azon hogy összesen mennyi kalóriát viszel be egy adott periódusban.

Bombaforma Személyre Szabott Étrend

Az online étkezési naplóban kell vezetned a tényleges elfogyasztott ételeidet (terv-tény) mindezt egyszerűen akár a mobilról feltöltött fényképpel megteheted.

Az online étkezési napló óriási segítség hogy Te is lásd az eredményeidet (és a kisebb kudarcokat) segít Neked, hogy valóban tartani tudjad a diétás étrendet.

Minden hétvégén online találkozunk és kiértékeljük, az eredményeket megbeszéljük a kihívásokat.

HETI ÉTREND TERVEZŐ
HETI ÉTREND TERVEZŐ
ÉTKEZÉSI NAPLÓ TÉNY RÖGZÍTÉSE
ÉTKEZÉSI NAPLÓ TÉNY RÖGZÍTÉSE
KALÓRIA SZÁMLÁLÓ
KALÓRIA SZÁMLÁLÓ
FELXIBILIS ÉTREND
FELXIBILIS ÉTREND