Személyre szabott étrend
Személyre szabott étrend
Étkezési napló
Étkezési napló
Mentoring
Mentoring
Szoros emberfogással
Szoros emberfogással

Hogyan fogyjak le?

A keresőbe beírva a fenti kérdésre rengeteg a találat: jobbnál jobb diétázó étrend, fogyasztó készítmények, fogyókúrás receptek és technikák. Talán így jutottál ide hozzánk is!

Időt spórolok neked, ha csak egy jó receptet vagy étrendet keresel, akkor kérlek, ne olvass tovább!

Tényleg hasznos dolgokat lehet találni a neten (akár jó ingyenes diétás étrendet is) és ha képes vagy önállóan változtatni magadon, fegyelmezetten tartani az elhatározásodat, akkor nincs szükséged a Bombaforma Programra!

Akkor olvass tovább, ha nem sikerült elérni vagy megtartani a cél súlyodat pedig kipróbáltál már jó pár zsírégető-zsírfaló készítményt, tuti fogyi receptet vagy szuper diétás étrendet.

Akkor olvass tovább, ha úgy gondolod, hogy a jó étrend neked nem elég és többre van szükséged.

Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, kell a segítség, a támogatás, kell valaki, aki ellenőrzi, hogy tényleg megcsináld az étrendet és az edzéstervet.

Bombaforma Mezei Eszter

"Amikor a programot megterveztem - saját tapasztalatomból kiindulva - a személyes támogatást és végigkövetését helyeztem a központba”

A Bombaforma program egy komplex életmódváltó mentor program. A programban edzéstervet kapsz otthon végezhető feladatokkal valamint diétás étrendet készítünk neked helyesen beállított kalória értékkel és közben figyelünk rád, hogy el is érd a céljaidat.

Abban vagyunk különlegesek, hogy a Bombaforma Életmódváltó program alatt szoros „emberfogásban” segítünk, hogy ténylegesen végig is csináld az edzéstervet.

Nem csak edzéstervet kapsz, hanem mentort is!

Bombaforma Edzésterv

A mentorod, mint egy személyi edző (tényleg személyi edző) figyeli korrigálja végigköveti a program alatt a teljesítményedet, inspirál hogy elérd a célodat.

A Bombaforma programban hetente előre megkapod a személyedre szabott étrend et minden napra, étkezések szerint lebontva.

Mindez egy online étrend tervező rendszerben kezelheted. Itt lesz lehetőséged módosítani, átrendezni az étrendet aszerint, hogy éppen aznap mit kívánsz milyen ételhez van kedved.

A hangsúly a kalóriadeficit elérésén van, azon hogy összesen mennyi kalóriát viszel be és használsz fel egy adott periódusban. (online kalória számláló segít összegezni)

Fontos hogy nem hiszünk a koplaló diétában!

Drasztikus étel megvonás és fogyókúra nem egészséges kimeríti a szervezetet és a lelket.(ki akar folyton éhes lenni?)

A hirtelen nagyobb súlyvesztés, fogyás után a szervezet kompenzálni próbál, és raktároz.

A végremény pedig a felszedett kilók miatt a súlyunk akár több is lehet, mint a fogyókúra kezdetén volt. (talán ismerős a „jó-jó hatás”,)

Olyan étkezésben, étrend és diétában hiszünk, ami fenntartható hosszabb távon, mert egyensúlyban van az életmódoddal és a céljaiddal.

Kezdésnek 1800 - 1400 kalóriás diéta amit megcélzunk.

A kalória érték nincs kőbe vésve folyamatosan igazítható módosítható: a cél a kalóriadeficit de közben ne éhezz!

A fogyás, tartós eredményt csak olyan diétás étrenddel lehet elérni, amit te is tartósan meg tudsz valósítani!

FITTPROGRAM
ÉTREND tervező & EDZÉS TÁMOGATÓ RENDSZER

Bombaforma Személyre Szabott Étrend

Az online étrend tervező és étkezési naplóban kell vezetned a tényleges elfogyasztott ételeidet (terv-tény) mindezt egyszerűen akár a mobilról feltöltött fényképpel megteheted.

Az online étkezési napló óriási segítség hogy Te is lásd az eredményeidet (és a kisebb kudarcokat) segít Neked, hogy valóban tartani tudjad a diétás étrendet.

Minden hétvégén online találkozunk és kiértékeljük, az eredményeket megbeszéljük a kihívásokat.

Bombaforma Étel Fogyáshoz

A Bombaforma Életmódváltó program hangsúlyos része hogy az étkezés mellett magaddal is törődj.

Hiszem azt, hogy a fogyás érdekében nem elég egy jól felépített edzésterv és egy átgondolt diéta. Emberekből vagyunk, érzünk, elfáradunk, mélypontokat élünk meg, néha elveszítjük a fókuszt a célról.

Ehhez óriási segítséget adnak a Coach-ok Trénerek akik életmódról élethelyzetekről tartanak előadásokkal minden hétvégén.

Életmódváltás egy önismereti út is egyben, egy lehetőség az akaraterőnk, tudatosságunk fejlesztésére.

Bombaforma Edzésprogram

Amennyiben szeretnél csatlakozni a BombaForma Programhoz akkor kérlek töltsd ki az űrlapot.

Felveszem veled a kapcsolatot hogy a további részleteket megbeszéljük.

Az űrlap kitöltése nem kötelez a részvételre és csak is kizárólag a BombaForma programmal kacsoltban foglak megkeresni.

Örülök, hogy itt vagy és remélem, hogy Téged is a következő induló csapatban tudhatlak!

Előfizetek

Amennyiben szeretnél többet megtudni az életmódváltó programról részletesebben, edzéstervről, Coaching programról, és az árról akkor klikk ide:

Vissza a főoldalra