Heti étrend tervező
Heti étrend tervező
Étkezési napló tény rögzítése
Étkezési napló tény rögzítése
Kalória számláló
Kalória számláló
Flexibilis étrend
Flexibilis étrend

Időt spórolok neked, ha csak egy pontosan beállított 1500 kalóriás receptet vagy étrendet keresel, akkor kérlek, ne olvass tovább!

Rengeteg jobbnál jobb 1500 kalóriás étrend -et lehet találni a neten (akár ingyenes diétás étrend bevásárló listával ) és ha képes vagy önállóan változtatni magadon, fegyelmezetten tartani az fogyókúrát és étrendet, akkor nincs szükséged ránk és Bombaforma Programra!

Akkor olvass tovább, ha már próbáltál fogyni, kipróbáltál már tuti fogyasztó receptet vagy szuper diétás étrendet de elmaradt a siker.

Akkor olvass tovább, ha úgy gondolod, hogy a 1500 kalóriás étrend (vagy akárhány kalóriás) önmagában neked nem elég és többre van szükséged.

Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, kell a segítség, a támogatás, kell valaki, aki ellenőrzi, hogy tényleg megcsináld az étrendet és az edzéstervet.

Bombaforma Mezei Eszter

"Amikor a programot megterveztem - saját tapasztalatomból kiindulva- a személyes támogatást és végigkövetését helyeztem a központba”

A programban edzéstervet kapsz otthon végezhető feladatokkal, étrendet készítünk neked helyesen beállított kalória értékkel és közben figyelünk rád hogy el is érd a céljaidat

Abban vagyunk különlegesek, hogy a Bombaforma Életmódváltó Program alatt szoros „emberfogásban” segítünk, hogy ténylegesen tartani tudjad a diétás étrendet.

Nem csak étrendet kapsz, hanem mentort is!

Bombaforma Edzésterv

A mentorod figyeli korrigálja végigköveti a program alatt a teljesítményedet, inspirál hogy elérd a célodat.

Az étrendet dietetikus szakember által elkészített diétás étel receptek könnyen beszerezhető alapanyagokból vannak összealítva, olyan ételek, amiket szeretsz meg tudsz enni.

Hogyan állítjuk össze az étrend kalóriaértékét?

Az étrend összeállítása során a hangsúly a kalóriadeficit állapot elérésén van, azaz az összesen bevitt kalória és a kalória igényed különbsége negatív egy adott periódusban.

Ahhoz hogy a fogyás beinduljon, szükség van a kalóriadeficitre. Kalóriadeficit nélkül nincs fogyás!

Bombaforma BMR kalkulator

Fontos mutató a szervezeted alapanyagcsere kalóriaértéke (BMR), amely azt az energiamennyiséget jelöli, ami a belső szervek és anyagcsere folyamatok alapvető működéshez szükséges.

Ez egy olyan kalóriamennyiség, ami alá hosszú távon nem szabad menni egy diéta során.

Számold ki a saját alapanyagcseréd kalóriaértékét itt

Bombaforma BMR kalkulator

A napi mozgás, munka energiaigénye(PAL) és az alapanyagcsere összege ad egy egyensúlyi kalóriaértéket. Ahhoz a fogyás elinduljon, az egyensúlyi érték alá kell menni csak ekkor mobilizálja a tested a tartalékait. Azonban tanácsos hogy még az alapanyagcsere érték(BMR) felett tartsuk a kalóriabevitelt.

Egy átlagosan aktív, normál testalkatú nőnek körülbelül napi 2000-2400 kalóriát kell bevinnie ahhoz, hogy a testtömeg egyensúlyban maradjon.

Számold ki hogy mennyi az egyensúlyi kalória érték itt

A fentiek alapján a TE testtömeged magasságod korod és az aktivitásod alapján kell, meghatározzuk az étrend kalóriaértékét.

Olyan beállított kalória értékre van szükség, ami illeszkedik hozzád.

A Bombaforma program során egy 1800 kalóriás étrend -del kezdjük el a fogyókúrás programot.

Bombaforma 1800 Kalóriás Étrend

A tapasztalat az, hogy célravezetőbb egy tarthatóbb diétás étrenddel elkezdeni a diétát.

Nem csak a kalóriadeficit a fontos, hanem az is hogy tartani tudjad az étrendet.

A szakemberek heti átlagos fél-egy kiló fogyást tartanak egészségesnek. Ahhoz hogy ezt a célt elérjük a napi kalóriabevitelt átlagosan 600-1000 kalóriával az egyensúlyi kalóriaérték alá kel hogy vigyük. Ez napi 1400-1800 kalóriás étrend étkezésnek felel meg (egyéntől függően), amelybe belefér egy 500 kalóriás reggeli, 600- 1000 kalóriás ebéd, 300 kalóriás vacsora. A kalória érték nincs kőbe vésve folyamatosan igazítható módosítható!

Bombaforma Programban a diétás étrendet és a rendszeres edzést kombináljuk, tehát kevesebbet eszünk és pluszban el is égetünk egy bizonyos mennyiséget testmozgással.

Minden hétvégén online találkozunk és kiértékeljük, az eredményeket megbeszéljük a kihívásokat.

A személyes támogatás mellett egy egyedi fejlesztésű online edzéstervező és étrend támogató program is a rendelkezésre áll majd hogy az edzéstervet, étrendet könnyen tudjad kezelni akár mobilodról is!

FITTPROGRAM
étrend támogató rendszer

Étkezési napló
Étkezési napló
Online étrend kezelés
Online étrend kezelés
Kalória számláló
Kalória számláló
Flexibilis étrend
Flexibilis étrend
Bombaforma Étrend

Az online étrend tervező és étkezési naplóban kell vezetned a tényleges elfogyasztott ételeidet (terv-tény) mindezt egyszerűen akár a mobilról feltöltött fényképpel megteheted.

Az online étkezési napló óriási segítség hogy Te is lásd az eredményeidet (és a kisebb kudarcokat) segít Neked, hogy valóban tartani tudjad a diétás étrendet.

Életmódváltás egy önismereti út is egyben, egy lehetőség az akaraterőnk, tudatosságunk fejlesztésére.

Bombaforma Életmódváltó program

A Bombaforma Életmódváltó program hangsúlyos része hogy az étkezés mellett magaddal is törődj.

Hiszem azt, hogy a fogyás érdekében nem elég egy jól felépített edzésterv és egy átgondolt diéta.

Emberekből vagyunk, érzünk, elfáradunk, mélypontokat élünk meg, néha elveszítjük a fókuszt a célról.

Ehhez óriási segítséget adnak a Coach-ok Trénerek akik életmódról élethelyzetekről tartanak előadásokkal minden hétvégén.

Bombaforma Mezei Eszter

Amennyiben szeretnél csatlakozni a BombaForma Programhoz akkor kérlek töltsd ki az űrlapot.

Felveszem veled a kapcsolatot hogy a további részleteket megbeszéljük.

Az űrlap kitöltése nem kötelez a részvételre és csak is kizárólag a BombaForma programmal kacsoltban foglak megkeresni.

Örülök, hogy itt vagy és remélem, hogy Téged is a következő induló csapatban tudhatlak!

Előfizetek

Ha szeretnél többet megtudni az életmódváltó programról részletesebben, edzéstervről, Coaching programról, és az árról akkor klikk ide

Vissza a főoldalra